Ajánljuk figyelmébe profi szolgáltatásainkat!

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az alábbi szolgáltatásokon kívül vállalunk defekttűrő kerék szerelését és neumix gázzal történő kerékfelfúvatást is.

Gumiabroncs szerelés

Gumiabroncsok értékesítése, szerelése, javítása, centírozása gyorsan és megbízható módon Balatonfüreden

Műhelyünkben (Balatonfüreden a Horváth Mihály u. 39.) várjuk Önt, ha autójának gumiabroncsával bármilyen problémája van.

A bejelentésre kapott időben azonnal elkezdjük a munkát, bejelentés nélkül pedig érkezési sorrendben tudjuk a gumiabroncs szerelését, javítását megkezdeni.

Műhelyünkben gépjárművére vásárolhat új abroncsokat is, amit a helyszínen fel is szerelünk. A GoodYear és Sava gumiabroncsokból bő választékkal állunk rendelkezésére, akár azonnal raktárról. Természetesen további gumi márkákkal is állunk rendelkezésére, ebben az esetben azonban 2-3 napos szállítási határidővel kell számolni.

Érdeklődés

Alufelni értékesítés, javítás

Alufelni értékesítés, javítás korrekt idő alatt

Amennyiben gépjárművére szeretne egy új és szép alufelnit, akkor látogasson el hozzánk. Műhelyünkben a Balatonfüred Horváth Mihály u. 39. szám alatt várjuk Önt.

Kérésére a felni vásárlásban segítséget adunk, hogy könnyedén kiválaszthassa melyek az Önnek, és természetesen autójának a legmegfelelőbb alufelni.

Érdeklődés

Lemezfelni értékesítés

Lemezfelnik értékesítése raktárról

Szükség szerint, amennyiben az adott méretnek megfelelő lemezfelni a raktárkészleten megtalálható

Érdeklődés

Érdeklődés, Információ kérés

Telefon: 06 87 481 676
Mobil: 06 70 455 4489

Gumiabroncs tárolás

Gumiabroncs tárolás Balatonfüreden

A gumiabroncsokba a gyártók által kevert öregedésgátló anyagok ellenére azok (még használat nélkül is) fokozatosan öregednek így a szakszerű tárolás és karbantartás elengedhetetlen amellyel az öregedési folyamat lassítható, hosszabb távon kitolható.

Raktárunkban megfelelő körülmények közt elhelyezve, vállaljuk gumiabroncsok szezonális tárolását.

Érdeklődés

Motorosoknak!!

Új, ezúttal motorosoknak szóló szolgáltatással bővült műhelyünk!

Mostantól már a motor tulajdonosoknak is rendelkezésére állunk.

Ha Ön motoros, és gumivásárláson töri fejét, akkor várjuk a balatonfüredi Benedek Gumi Centerben. Az Ön által kiválasztott gumit beszerezzük, és motorjára felszereljük.

Érdeklődés

A Google keresője szerint ezt az oldalt legtöbbször a következő kifejezésekre keresve érték el:
Gumiabroncsok értékesítése, gumiabroncsok szerelése, gumiabroncsok javítása, kerék centírozás, alufelni értékesítés, alufelni javítás lemezfelni értékesítés, gumiabroncs tárolás, gumiabroncsok szezonális tárolása, motorkerékpár gumi szerelés, motorkerékpár gumi forgalmazás